Lisätietoa:

Reitti

Ratball Roadtrip 2022 suuntautuu tällä kertaa epävarmasta koronatilanteesta johtuen jälleen kotimaahan. Seinäjoelta ajamme Päijänteen kautta Paimelan Paronin Route 24:n Cruising-iltaan, jossa osallistumme useiden kymmenien muiden ajoneuvojen kanssa Cruising-ajeluun sekä syömme maittavan illallisen Routella. Yövyttyämme matka jatkuu kohti Turkua ja Naantalia, josta menemme autojen kanssa lautalla Långnäsiin Ahvenanmaalle. Vietämme pari yötä Ahvenanmaalla laadukkaassa Resortissa ja tutustumme paikallisiin nähtävyyksiin omien mieltymysten mukaan.

Ahvenanmaan jälkeen matkaamme Suomen eteläisimpiä alueita seuraillen kohti Porvoota, josta lähdemme takaisin kohti Seinäjokea. Autokunta voi ajaa reissussa muiden mukana tai ajella itse omatoimisesti hotellilta toiselle katsellen oman mielensä mukaisia nähtävyyksiä. Useassa yöpymispaikassa meille on varattu oma pysäköintialue hotellin edestä.

Kustannukset

Yövymme useimmissa paikoissa erittäin laadukkaissa hotelleissa ja kustannukset autokuntaa (2 henkeä) kohti ovat 2500€, joka sisältää koko reissun ajan majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen sekä buffetruokailun iltaisin. Lisäksi on saunaa ja kylpylää tarjolla muutamassa paikassa.

Hinta sisältää myös kahden hengen lauttareissun autoineen Naantali-Långnäs-Naantali (+buffet-ruokailu laivalla molempiin suuntiin). Lisäksi matkalla on määrätyissä paikoissa tarjolla kahvia ja virvokkeita. Mukana on näillä näkymin yksi tai kaksi huoltoautoa miehistöineen auttamassa tarpeen mukaan matkan varrella. (Viime vuonna oli mukana jopa vara-auto, mikäli jonkun ajoneuvo olisi antanut periksi). Muut kustannukset, kuten polttoaineet, matkamuistot, pääsymaksut jne jokainen maksaa itse.

Hinta on siis tänä vuonna 2500€/2 henkeä/autokunta. Ja mukaan hyväksytyille autokunnille lähtee 1000€:n ennakkomaksu, jota ei saa takaisin, mikäli autokunta itse päättää perua reissun.   

Aikataulu

Lähtö tapahtuu Lauantaina 2.7.2022 lähempänä ilmoitettavana kellon aikana Rengastien Autotarvikkeelta ja reissu päättyy takaisin Rengastien Autotarvikkeelle Lauantaina 9.7.2022 . Olemme matkassa siis 7 yötä ja kahdeksan päivää.

Muuta

Viime vuonna järjestimme kaikkien aikojen ensimmäisen Ratball-Roadtripin ja siitä saadun erittäin positiivisen palautteen perusteella järjestämme tänä vuonna uuden.

Viime vuonna reitillämme oli erittäin paljon ajoa ja tänä vuonna olemme rakentaneet lyhemmät päivätaipaleet ja autokunnat saavat omaan tahtiin kiertää eri nähtävyyksiä tai rentoutua hotellien kylpyläosastoilla. Matkassa on myös osuuksia, joita ajamme koko porukka ”letkassa”.

Mukaan otetaan tällä kertaa noin 20-23 autokuntaa sekä huoltoautot.