Lisätietoa:

Reitti

Ratball Roadtrip 2021 suuntautuu pohjoiseen ja reissun aikana käymme mm. Rovaniemellä, Inarissa, Altassa, Nordkapissa, Tromssassa ja Levillä. Matkaa taitamme reilut 3 000 km ja aikaa kuluu 6 päivää sekä 5 yötä. Tässä reissussa ei kilpailla nopeuksilla, vaikka mukana onkin erittäin nopeita autoja. Päivätaipaleet tulevat olemaan noin välillä 300 km – 700 km.

Plan B, Tour de Finland. Pyrimme toteuttamaan tämän reissun tällaisenaan, mikäli se on mahdollista. Mikäli koronatilanteen takia joudumme perumaan tämän Nodkapp-reitin ja Norjan puolelle menemisen niin meillä on varasuunnitelma. Tällöin teemme suunnilleen samanpituisen reitin ajaen Suomen kauneimpia maisemia ja teitä. Kierrämme mm. Saariston Rengastien, Porvoon ja Saimaan sekä Rovaniemen. Pidämme mukaan lähtevät autokunnat ajan tasalla tämän suhteen.

Kustannukset

Kustannukset autokuntaa (2 henkeä) kohti ovat 1500 €, joka sisältää koko reissun ajan majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen sekä buffetruokailun iltaisin. Lisäksi matkalla on määrätyissä paikoissa tarjolla kahvia ja virvokkeita. Mukana on kaksi huoltoautoa miehistöineen auttamassa tarpeen mukaan matkan varrella. Muut kustannukset, kuten polttoaineet, matkamuistot, pääsymaksut jne jokainen maksaa itse.

Aikataulu

Lähtö tapahtuu maanantaina 5.7.2021 alkaen kello 10.00 Rengastien Autotarvikkeelta ja reissu päättyy takaisin Rengastien Autotarvikkeelle Lauantaina 10.7.2021 iltapäivällä/illalla. Tämän jälkeen ohjelmassa ovat vielä päätösjuhlat sekä sauna halukkaille läheisellä autokerholla.